Problematika nespecifických reakcí při imunomagnetické separaci listerií - Štěpánková, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce je zaměřena na ověření vzniku nespecifických reakcí při IMS listerií ve směsi s vybranými mikroorganismy za použití magnetických částic Dynabeads anti-Listeria.
Difficulties of non-specific reactions during the immunomagnetic separation of listeria
Keywords: imunomagnetická separace; listerie; magnetické částice; nespecifické reakce