Nové trendy v oblasti platebních a elektronických služeb - Hujíčková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem této diplomové práce jsou nové trendy v oblasti platebních a elektronických služeb. Diplomová práce je zaměřena na služby České pošty. V úvodní části této diplomové práce jsou definovány platební a elektronické služby a rozepsána legislativa, která se na tyto služby vztahuje. V druhé části jsou popsány platební a elektronické služby České pošty. V třetí části jsou rozepsány pozitiva a negativa jednotlivých služeb a z nich vyplývající návrhy na zlepšení. V poslední části jsou zhodnoceny návrhy na zlepšení z třetí části.
New trends on the field of payment and electronic services
Keywords: certifikační autorita; Czech point; Česká pošta; elektronické služby; platební služby; poštovní poukázky; certificate authority; Czech Post; electronic services; payment services; postal order