Dopravní obslužnost regionu Rychnov nad Kněžnou - Hladký, Viktor (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu dopravní obslužnosti regionu Rychnov nad Kněžnou, návrh a vyhodnocení doporučení na řešení dopravní obslužnosti.
The transport services in Rychnov nad Kněžnou
Keywords: Dopravní obslužnost; regionální doprava; financování dopravy; veřejný zájem