Vlastnosti komerčních přípravků do vlhčících roztoků (bezalkoholové vlhčení). - Kuklovský, Alexander (Univerzita Pardubice, 2005)
Studium vlastností vlhčících roztoků pro tisk bez isopropylalkoholu. Hodnocení vlivu tvrdosti vody a koncentrace vlhčicích roztoků na jejich vlastnosti.
Properties of commercialy used dampening contrates in alcohol free proting
Keywords: vlhčicí roztoky pro tisk; vlastnosti; ofsetový tisk