Uplatňování principů strategického managementu v MSP - Avendaňo, Irena (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem teoretických postupů strategického řízení v malých a středních podnicích. Poskytuje možné alternativy pro strategické řízení a navrhuje postupný vývoj volby strategického řízení. Chce zdůraznit význam malých a středních podniků pro domácí i zahraniční ekonomiku. Praktická část využívá teoretických informací na analýze podniku.
Applying the principles of strategic management in SME
Keywords: strategický management; malé a střední podniky; analýza podniku; koncepty strategického řízení; význam MSP; možnosti podpory MSP; sestavování analýzy; strategické metody; externí analýza; interní analýza; SWOT analýza; balanced scorecard; strategy management; small and medium enterprises; analysis of the company; concepts of strategic management; importance of small and medium enterprises; possibilities to support small and medium enterprises; compiling analysic methods; external analysis; internal analysis; SWOT analysis; balanced scorecard