Role generace Z na trhu práce s aspektem Průmysl 4.0 - Chocholoušová, Monika (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou generace Z, trhu práce a Průmyslu 4.0. V teoretické části jsou popsány klíčové pojmy a současný stav Průmyslu 4.0 a trhu práce v České republice. Praktická část obsahuje výsledky rozhovorů s podniky a dotazníkového šetření mezi generací Z, na jejichž základě jsou pak formulována doporučení pro zástupce generace Z, jak se uplatnit na trhu práce s aspektem Průmysl 4.0.
The role of generation Z in the labour market with an aspect of Industry 4.0
Keywords: Průmysl 4.0; digitalizace; trh práce; generace Z; Česká republika; Industry 4.0; digitalisation; labour market; generation Z; Czech Republic