Použitie delabórovaných výbušnín ako komponenty emulzných trhavín. - Grega, Juraj (Univerzita Pardubice, 2012)
Práca pojednáva o tematike emulzných výbušnín a demilitarizovaných energetických materiáloch, konkrétně o možnostiach využitia týchto materiálov pri výrobe komerčne používaných emulzných výbušnín.
Application of demilitarized explosives as a component in emulsion explosives.
Keywords: delaborácia energetických materiálov; demilitarizované energetické materiály; recyklácia; delaboration of energetic materials; demilitarized energetic materials; recyclation; W/O emulsions