Humanizace výuky na Provozně-ekonomické fakultě Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně - Šindlářová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Univerzity potřebují humanizaci výuky jako koncepci, nikoliv pouze její prvky.
Keywords: humanizace; výuka; univerzity; Mendelova zemědělská a lesnická univerzita