Hodnocení ekonomických výsledků strojírenského podniku - Jančík, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce hodnotí ekonomické výsledky strojírenského podniku Aoyama Automotive Fasteners s.r.o.. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první části jsou popsány klíčové pojmy jako efektivnost, analýza hospodaření a finanční analýzy. Praktická část spočívá v přiblížení podniku ACZ, zhodnocení českého strojírenského prostředí a analýzy hospodaření podniku. Na základě analýzy hospodaření je vytvořeno hodnocení podniku a doporučení.
Evalution economic results of engeneering company
Keywords: analýza hospodaření; Finanční analýza; Výnosy; Náklady; přidaná hodnota; hospodářské výsledky; analysis management; Financial analysis; yields; Costs; value added; profit