Obchodní činnost Českých drah v regionu Mělnicko - Brynda, Čeněk (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci pojednává o obchodních aktivitách Českých drah se zaměřením na ČEZ, a.s., Elektrárnu Mělník.
The business activity of the Czech railways in the region of Melnik
Keywords: České dráhy; železniční doprava; obchodní činnost; elektrárny; Mělník; Privatizace