Rizika podniku MAFRA, a.s. - Novák, Jakub (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá riziky společnosti MAFRA, a.s., a to zejména riziky plynoucími z finanční analýzy podniku. V první části je podnik charakterizován a na základě finančních výkazů je provedena jeho finanční analýza. V další části jsou obecně popsány způsoby snižování rizik spolu s konkrétními návrhy, určenými na základě výsledků provedené finanční analýzy. V závěru práce jsou vyhodnoceny navržené možnosti snížení rizik.
Business risk of the company MAFRA, a.s.
Keywords: riziko; finanční analýza; aktiva; pasiva; likvidita; risk; financial analysis; assets; liabilities; liquidity