Analýza vývoje vybraných benchmarkingových ukazatelů - Hanák, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce s názvem Analýza vývoje vybraných benchmarkingových ukazatelů se zabývá pojmem benchmarking a analýzou a popisem vybraných benchmarkingových ukazatelů. Je v ní uveden popis současného stavu benchmarkingu, přístupy, průběh a fáze. Dále je formulovaný problém, kterým se bude analýza zabývat, a samotná analýza. Výsledkem práce je vyhodnocení analýzy vývoje vybraných benchmarkingových ukazatelů.
Analysis of the development of selected benchmarking
Keywords: benchmarking; analýza; vývoj; ukazatelé; Benchmarking; analysis; development; indicators