Zhodnocení ekonomických přínosů svazků obcí - Relichová, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce popisuje existující formy spolupráce mezi obcemi a zaměřuje se především na spolupráci obcí prostřednictvím založení dobrovolného svazku obcí. Detailněji se zabývá činností dobrovolného svazku obcí Pečecký region a hodnotí jeho přínosy pro obce.
Evaluation of economical benefits from cooperation of municipalities
Keywords: obce; Spolupráce; dobrovolné svazky; Pečecký region; přínosy; municipalities; Cooperation; voluntary associations; Pecka's region; benefits