Vyhodnocování síťové tónové hodnoty u frekvenčně modulovaného tisku - Kodeda, Filip (Univerzita Pardubice, 2003)
Navržení vhodné planimetrické metody měření síťové tónové hodnoty pro jednobarevné tisky zpracované technolgií frekvenčně modulovaného síťování.
Evaluation of dot area of stochastic scrrning print
Keywords: síťové tónové hodnoty; denzitometrie; analýza obrazu; segmentace; histogram