Vliv data miningu na hospodaření firmy - Pokorný, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zaměřuje na použití data miningových metod pro získání nových informací z firemní databáze, které lze použít pro budoucí rozhodování firmy. Před samotnou aplikací metod je nutné data předzpracovat. V závěru práce je vyhodnocení výsledků a doporučení jak získané znalosti dále využít.
Influence of data mining on the corporal management
Keywords: data preparation; cluster analyses; association rules; decision trees; Data Mining; předzpracování údajů; shlukové analýzy; asociační pravidla; rozhodovací stromy