Jednotný IDS pro Prahu a Středočeský kraj - Pluhař, Matěj (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou současných integrovaných dopravních systémů na území Prahy a Středočeského kraje, dále navrhuje vytvoření nového jednotného a jediného integrovaného dopravního systému na celém předmětném území a také metodiku na vyhledávání a řešení souběhů v rámci dopravní obsluhy území.
United Integrated Transport System For Prague And Central Bohemia
Keywords: Prague; Central Bohemia region; Prague integrated transport; Central Bohemia integrated transport; concourse; Praha; Středočeský kraj; Pražská integrovaná doprava; Středočeská integrovaná doprava; souběh