Moderní datové sběrnice používané ve vozidlech - Loka, Přemysl (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření přehledu moderních komunikačních sběrnic a protokolů používaných u silničních vozidel. Sběrnice LIN,CAN,FlexRay a MOST.
Modern data bus used in vehicles
Keywords: sběrnice; vozidla; LIN; CAN; FlexRay; MOST; bus; car