Logistické procesy a jejich uplatnění ve vybrané firmě - Kašpar, Josef (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem této diplomové práce je identifikace a analýza logistických procesů ve vybrané firmě. Práce se převážně zaměřuje na činnosti, které se týkají interní a externí logistiky. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. Teoretická část čerpá především z odborné literatury. Praktická část popisuje vybranou společnost, její činnosti a logistické procesy, které ve firmě probíhají. Součástí je i analýza probíhajících činností a následné navržení opatření ke zlepšení současného stavu.
Logistic processes and their application in the selected company
Keywords: logistika; logistické procesy; podniky; Just in Time; logistic; logistic processes; companies; Just in Time