Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Korolov, Oleksandr (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá řízením lidských zdrojů ve vybrané organizaci, kde se soustředí na základní teorii a definici činností spojených s touto oblastí. Dále práce podrobně charakterizuje danou organizaci a analyzuje současný stav řízení lidských zdrojů v rámci podniku. Na základě této analýzy pak navrhuje doporučení, jež by mohly přispět k jeho zlepšení.
Management of Human Resources in a Selected Organization
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci; management; human resource management; human resource management in a selected organization