Využití muzikoterapie v resocializačním procesu u dětí s diagnostikovanými poruchami chování - Bober, Václav (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou muzikoterapie v resocializačním procesu u dětí s diagnostikovanými poruchami chování. Charakterizuje muzikoterapii jako jednu z terapií ve speciální pedagogice. Provádí kvalitativní výzkum. Uvádí shrnutí teoretických, empirických a výzkumných poznatků.
Using of musical therapy in the resocialization proces of children diagnosed with behavioral disorders.
Keywords: Muzikoterapie; resocializace; speciální pedagogika; Music therapy; resocialization; special pedagogy