Suicidal tendencies in the life and art of Sylvia Plath - Kratochvílová, Marie (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce přibližuje na životě a díle americké básnířky Sylvie Plathové sebevražedné tendence lidské osobnosti.
Keywords: americká spisovatelka; Plath, Sylvia; život; dílo; psychologie osobnosti; psychoanalýza