Rizikové faktory vadného držení těla dětí mladšího školního věku - Šamalíková, Hana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá rizikovými faktory držení těla. V teoretické části popisuje typy vadného držení a rizikové faktory. V praktické části je vyhodnocen dotazník na zjištění rizikových faktorů a ty jsou porovnány s držením těla dětí.
The poor posture's risk factores of the younger pupilage children
Keywords: držení těla; Děti; vady; rizikové faktory; pohybová aktivita; prevence; dotazníkové šetření