Chat implementovaný na architektuře Client/Server se šifrovanou komunikací - Žufánek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na postup při implementaci vlastního chatu na architektuře Klient/Server se šifrovanou komunikací. Cílem této bakalářské práce je předat čtenáři ucelené informace o základech kryptografie, využití návrhových vzorů, implementace strany server a strany klient. Implementace strany server a strany klient je tvořena formou dokumentace.
Chat implemented on Client/Server architecture with encrypted communication
Keywords: klienti; server; šifrování; asymetrická kryptografie; symetrická kryptografie; java; komunikační protokol; návrhové vzory; Oracle; databáze; clients; server; encryption; asymetric encryption; symetric encryption; java; communication protocol; design patterns; Oracle; database