Vzdělávání dětí s psychickým postižením v Pardubickém kraji - Mašková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem práce je zmapovat a zhodnotit vzdělávání dětí s psychickým postižením v Pardubickém kraji. Soustřeďuje se především na současný trend individuální integrace znevýhodněných dětí a snaží se hledat výhody i nevýhody tohoto přístupu.
The education of children with mental handicap in region of Pardubice
Keywords: Pardubický kraj; poruchy učení; Vzdělávání; Integrace; postižené děti; Region of Pardubice; learning disabilities; handicaped children; Integration