Rizika elektronického terorismu - Jedličková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se bude zabývat obecnou problematikou terorismu a specificky terorismem elektronickým. Dále bude obecně popsáno tržní prostředí akciových společností a jeho současný stav z hlediska napadení elektronickým terorismem. Bude analyzována míra napadení v rámci akciových společností. Na závěr budou uvedeny hlavní poznatky a případná doporučení.
Risks of cyber terrorism
Keywords: terrorism; attack; company; share; value; price; risk; terorismus; útok; společnost; akcie; hodnota; cena; riziko