Týmová práce jako součást výrobního systému Škoda Auto, a.s. - Hajmová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci analyzuje zavádění týmové práce ve strojírenském podniku Škoda Auto Vrchlabí. Práce poukazuje na přínos týmové práce a autorka podává návrhy na další zlepšení.
Teamwork as a part of the production system of Škoda Auto, joint-stock company
Keywords: podniky; týmová práce; koordinace; strojírenské podniky