Pořizování skenovaných formulářů přes internetové rozhraní - Krupička, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zaměřuje na tvorbu programu pro pořizování vstupních dat z ručně vyplněných formulářů, které se těžko zpracovávají běžnými OCR programy. Toto řešení má být alternativou k běžné práci opisování formulářů operátorem.
Purchase scanned forms over the web interface
Keywords: OCR; formulář; ruční pořizování; OCR; forms; manual acquisition