Zpracování podkladů pro seminář předmětu PZDM v softwarovém prostředí Clementine - neuronové sítě - Valtera, Jakub (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo vypracovat podklady včetně konkrétního příkladu pro předmět PZDM a popsat problematiku data miningu se zaměřením na využití neuronových sítí. Příklad byl zpracován v softwarovém prostředí Clementine a je zaměřen na predikci míry nezaměstnanosti v okresech Pardubického kraje.
The elaboration of educational materials for the seminar of the subject PZDM in the Clementine software environment neural networks
Keywords: Clementine; CRISP-DM; data mining; neuronové sítě; nezaměstnanost; predikce; RBFN; Clementine; CRISP-DM; data mining; neural network; unemployment; prediction; RBFN