Conjoint analýza jako nástroj pro vyhodnocení marketingového šetření - Špačková, Jana (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zaměřuje na využití conjoint analýzy při vyhodnocení marketingového šetření. V práci jsou popsány druhy a základní techniky marketingového výzkumu, modely a metody conjoint analýzy a také doporučený postup při conjoint analýze. Následně je vybraná metoda implementována, s využitím příslušného designu conjoint analýzy, na zpracování dat dotazníkového šetření týkajícího se výběru chytrých hodinek.
Conjoint analysis - useful tool for marketing research evaluation
Keywords: atributy; conjoint analýza; dotazování; experimenty; marketingový výzkum; preference; profily; attribute; conjoint analysis; experiments; questioning; marketing research; preferences; profiles