Koordinace systémů veřejné dopravy v aglomeraci města Uherský Brod - Uhlíř, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá veřejnou dopravou na území města Uherský Brod. Je v ní zhodnocen současný stav vedení místních autobusových linek a navržen způsob, jak systém provázat v jednom přestupním bodě. Práce obsahuje návrh jízdních řádů, turnusů vozidel a závěrečné zhodnocení z hlediska kvality jízdního řádu a dostupnosti systému veřejné dopravy.
Coordination of public transport systems in agglomeration of Uherský Brod
Keywords: public transportation; coordination; time tables; time availability; Veřejná doprava; koordinace; jízdní řády; časová dostupnost