Vliv dopravního plánování na indukci dopravy - Pasiya, Ayanda (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem práce je analyzovat vliv na dopravního plánování, především výstavby nových pozemních komunikací a zvýšení kapacity již stávající silniční infrastruktury na indukci dopravy. Práce se rovněž zabývá tím, jaký může mít vliv na indukci dopravy zlepšení parametrů jiných druhů dopravy (např. Veřejné) a jaké faktory indukci dopravy ovlivňují. Práce rovněž opatreni plání ke snížena dopravní provozu na pozemnich komunikacih v Johannesburgu.
The effects of transport planning on induced traffic
Keywords: indukce dopravy; Jihoafrická republika; JAR; Johannesburg; induced traffic; Republic of South Africa; RSA