Návrh rozhraní mezi ERTMS/ETCS a reléovým zabezpečovacím zařízením - Ouředníček, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Určení informací v reléovém staničním zabezpečovacím zařízení AŽD 71 pro radioblokovou centrálu systému ETCS a ideový návrh bezpečného rozhraní pro přenos informací mezi těmito systémy.
Design of interface between ERTMS/ETCS and relay intelocking equipment
Keywords: Evropský systém řízení železničního provozu; redundantní systémy; zabezpečovací zařízení