Learning English vocabulary - Mlynářová, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá aktivitami sloužícími k procvičení slovní zásoby. V teoretické části autor definuje žáka, slovní zásobu, materiální didaktické pomůcky, aktivity a hry. V praktické části autor zkoumá potenciál aktivit a užití slovníků a interaktivní tabule ve výuce.
Učení se anglické slovní zásobě
Keywords: vocabulary; learning process; interactive board; dictionaries; slovní zásoba; výuka; interaktivní tabule; slovníky