Aplikace manažerských funkcí ve vybrané zdravotní organizaci - Bláhová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na aplikaci manažerských funkcí ve zdravotní organizaci. První část je věnována teorii managementu, profilu manažera a manažerských funkcí získané z odborné literatury. Druhá část je zaměřena na aplikaci manažerských funkcí v Nemocnici Kutná Hora v porovnání s Pardubickou krajskou nemocnicí.
Application of managerial positions in selected Health Organization
Keywords: management; manažeři; manažerské funkce; zdravotnická zařízení; management; managers; managerial functions; health organisations