Leasing ve srovnání s jinými způsoby financování - Jarošová, Petra (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá znázorněním výhod a nevýhod financování formou leasingu a dalších způsobů financování. V první kapitole je charakterizován samotný leasing, ve druhé kapitole jsou uvedeny jiné způsoby financování jako například dotace, akciové financování, úvěry a další. Třetí kapitola pojednává o výhodnosti či nevýhodnosti využití leasingu ve srovnání s úvěrem. Komparace je prováděna metodou diskontovaných výdajů na leasing a úvěr.
Leasing in comparison with other methods of financing
Keywords: leasing; operativní leasing; finanční leasing; úvěry; diskontované výdaje; operative leasing; financial leasing; loans; discount expenses