Optimalizace zimní údržby místních komunikací ve městě Chrudim - Konfršt, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá zimní údržbou místních komunikací města Chrudim. Obsahuje analýzu současného stavu zimní údržby, kterou provádí společnost Technické služby Chrudim 2000 s.r.o. a Plánu zimní údržby města Chrudim na rok 2006/2007. Dále obsahuje návrhy v oblasti pořadí důležitost a vedení tras posypu. Zabývá se také posypovými materiály a možnostmi jejich nahrazení.
Optimalization of winter maintenance of village roads in the town Chrudim
Keywords: Winter Maintenance; village roads; Optimalization; zimní údržba; místní komunikace; Optimalizace; Chrudim