Příprava a vlastnosti nátěrových filmů s obsahem pigmentů na bázi uhlíku a vodivých polymerů. - Poláková, Helena (Univerzita Pardubice, 2010)
Hodnocení fyzikálně-chemických vlastností vodivých pigmentů, příprava nátěrových filmů a korozní zkoušky.
Preparation and properties of coatings with pigment on basis of carbon and conductive polymers.
Keywords: PANI; nanotrubky uhlíku; nanočástice uhlíku a oxidu železa; epoxidová pryskyřice; zrychlené korozní zkoušky; nanoparticles of carbon; nanoparticles of ferric oxide; nantubes of carbon; corrosion tolerance