Podnikatelský plán vybraného podniku - Vrtalová, Monika (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu. Práce se skládá ze dvou částí. V první části jsou vysvětleny všechny teoretické pojmy, které vystihují obsah podnikatelského plánu, jeho struktury, požadavků apod. Teoretická část je následně převedena do reálné podoby podnikatelského plánu pro začínající podnik orientující se na online nákup a prodej nábytku a příslušenství do bytů a domů.
Business Plan of the Chosen Company
Keywords: podniky; podnikatelský plán; finanční plán; tržní prostředí; company; business plan; financial plan; market environment