Mzdy ve společnosti Pinelli, s.r.o. - Šálená, Věra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována mzdám a mzdové problematice, zejména základním pojmům pracovního práva, které souvisí s odměňováním, dále pak sociálnímu a zdravotnímu pojištění a zdanění mezd v letech 2007 a 2008. Na teoretickou část navazuje část praktická, která je zaměřena na rozbor mezd a mzdových nákladů ve společnosti Pinelli, s.r.o..
Wages in the company Pinelli, Ltd.
Keywords: Wages; social insurance; health insurance; Taxes; mzdy; sociální pojištění; zdravotní pojištění; Daně