Diagnostika finančního managementu a bonity podniku - Srnová, Monika (Univerzita Pardubice, 2006)
V práci jsou vymezeny základní pojmy diagnostiky podniku, fianční analýzy a bonity podniku. Dále jsou stručně charakterizovány metody určování fiančního zdraví a bonity podniku. V závěru práce je provedeno hodnocení podniku Siemens Nízkonapěťová spínací technika s. r.o.
Diagnosis of financial management and financial standing of the company
Keywords: companies; Diagnosis; financial standing of company; Financial analysis; financial health; company diagnosis methods; podniky; diagnostiky; bonita podniku; Finanční analýza; finanční zdraví; metody diagnostikování podniku