Dramtische Darstellung des Märchens "Hans im Glück" der Brüder Grimm im Deutschunterricht - Tomanová, Jarmila (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci věnuje tématu dramatického ztvárnění pohádky bratří Grimmů "Hans im Glück" ve vyučování německého jazyka.
Keywords: německý jazyk; výuka; divadlo; pohádka