Návrh efektivního způsobu motivace zaměstnanců České pošty, s.p. - Havlíčková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaobírá všeobecnou problematikou motivace zaměstnanců, která je aplikovaná na podnik Česká pošta, s.p. Po podrobné analýze současného stavu motivace v tomto podniku, jsou zde navržena možná řešení na zlepšení situace.
Project of effective method motivation employees in Czech post, s.p.
Keywords: Motivation; wage; benefits; Czech Post; Motivace; mzda; bonusy; Česká pošta