Alternativy zdrojů financování investičních aktivit municipalit a podniků - Čechová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce je věnována investicím, principům a zdrojům financování investičních aktivit municipalit a podniků. Provedena je analýza podnikových a municipálních finančních zdrojů a jejich vzájemná komparace. Praktická část je věnována analýze a zhodnocení finančních zdrojů užívaných statutárním městem Hradec Králové k financování investičních projektů.
ALTERNATIVE FINANCIAL RESOURCES OF INVESTMENT ACTIVITIES OF MUNICIPALITIES AND FIRMS
Keywords: Financing; Investments; municipalities; firms; financial resources; financování; Investice; Municipality; podniky; Zdroje financování