Analýza hospodaření města Žatce - Štěpánková, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo zhodnotit údaje jednotlivých kapitol příjmové a výdajové části rozpočtu za období 1994-1996.
Keywords: města; Žatec; rozpočty; příjmy; výdaje