Řízení kvality v podniku - Mládková, Eva (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením kvality v podniku. První část práce je věnována teoretickému vymezení pojmu kvalita a jednotlivým nástrojům využívaných k řízení kvality v podniku. Druhá část je věnována porovnání současných trendů řízení kvality v podniku v České republice a ve světě. Poslední část je věnována analýze vybraného výrobního podniku z hlediska přístupů, které k řízení kvality využívá.
Quality management in the company
Keywords: kvalita; nástroje; management jakosti; principy; koncepce; metody; standardy; současné trendy; quality; tools; quality management; principles; concept; methods; standards; current trends