Dopravní obslužnost v mikroregionu Jirkovsko - Turecký, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá řešením dopravní obslužnosti mikroregionu Jirkovsko se zaměřením na veřejnou linkovou autobusovou dopravu. V první části popisuje aktuální stav dopravní obslužnosti s upozorněním na slabé a silné stránky systému, dále je zpracován návrh vlastního řešení na změnu dopravní obslužnosti. Poslední část bakalářské práce obsahuje porovnání výchozího stavu dopravní obslužnosti s vlastním navrhovaným řešením.
Transport services in microregion Jirkovsko
Keywords: Dopravní obslužnost; Jirkovsko; linková osobní doprava; Jízdní řád; area-wide service; Jirkovsko; line passenger transport; schedule