Využití marketingových nástrojů ve firmě Škoda Auto a.s. - Nosková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá jednou z největších našich firem, společností Škoda Auto, její historií, současností a především jejími marketingovými nástroji, které používá pro udržení si stávajících zákazníků a získání nových potenciálních zákazníků. Jsou zmíněny marketingové nástroje z produktové, cenové, komunikační a distribuční politiky. V závěru je nastíněno pokračování vývoje marketingové politiky podniku.
Use of marketing tools in Škoda Auto a.s
Keywords: ŠKODA AUTO a.s; Marketing; marketingové nástroje; produktová politika; cenová politika; distribuční politika; komunikační politika; ŠKODA AUTO a.s; Marketing; marketing tools; product; Price; place; promotion