Učební pomůcka pro výuku základů algoritmizace - Jurič, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem bakalářské práce je vytvoření webové prezentace obsahující materiály pro výuku základů algoritmizace. Obsahem teoretické části bude seznámení s programovacím jazykem Scratch, popis vybraných nástrojů a práce s nimi. Obsahem praktické části bude zpracování příkladů rozdělených do lekcí podle obtížnosti. Jednotlivé lekce budou prezentovány formou www stránek.
Learning tool for education of introduction of algorithms
Keywords: algoritmizace; algoritmy; Scratch; vývojové diagramy; algorithms; algorithm; flowchart