Skladování ve vybrané firmě - Konečný, Radek (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu skladování ve vybrané firmě. Na základě provedené analýzy jsou objeveny nedostatky v oblasti skladování, na které jsou následně předloženy návrhy na jejich zlepšení. V poslední kapitole pak dochází ke zhodnocení daných zlepšovacích návrhů.
Warehousing methods in a selected company
Keywords: sklad; skladování; zásoba; materiál; silo; analýza; produkt; položka; warehouse; warehousing; supply; material; silo; analysis; product; article