Informovanost rodičů a zákonných zástupců o nejčastějších obtížích v gynekologii dětí a dospívajících - Gregorová, Julie (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá informovanosti rodičů a zákonných zástupců v oblasti gynekologie dětí a dospívajících. Teoretická část práce se věnuje popisu nejčastějších obtíží v dětské gynekologií. Dále edukaci zákonných zástupců a dívek, protože výstupem diplomové práce je edukační brožura. Výzkumná část diplomové práce je zaměřená na zjišťování míry informovanosti rodičů a zákonných zástupců dívek ve věku 0 až 15 let v otázkách nejčastějších obtíží vyskytujících se v dětské gynekologii.
Awareness of parents and legal guardians about the most common difficulties in gynecology of children and adolescents
Keywords: education in health care; menstrual cycle disorders; synechia vulvae; vulvovaginitis; Gynecology of children and adolescents; edukace ve zdravotnictví; poruchy menstruačního cyklu; synechia vulvae; vulvovaginitis; Gynekologie dětí a dospívajících